Geen objecten gevonden

DVS Jaarcongres 2020: 'Stad van de (generatie) van de Toekomst

Publicatiedatum: 07-07-2020

 

De Vernieuwde Stad organiseert op 27 november het jaarcongres ‘Stad van de (generatie van de) Toekomst’ en nodigt u van harte uit hier bij te zijn!

Hoe moet de stad van de toekomst eruitzien? Wat betekenen de belangrijkste uitdagingen voor toekomstige generaties? Maatschappelijke vraagstukken die zich aandienen vragen om een continue vernieuwing van de stad. De rol van corporaties is daarin dynamisch en vraagt om partnerschap en een flexibele manier van denken. De Vernieuwde Stad agendeert deze vragen voor het jaarlijkse congres op 27 november 2020. Locatie en vorm volgen nog.
 

Een frisse blik

In deze editie van het congres staat de toekomstige generatie centraal. Met een groep jonge adviseurs vanuit de DVS organisaties hebben we samen een programma neergezet waarin de volgens hen belangrijkste vraagstukken worden geagendeerd. Hoe zien jonge mensen de stad van de toekomst? Wat betekent dit voor de ontwikkeling van steden? Daarbij staan drie thema’s centraal: voldoende plek om te wonen, een duurzame omgeving en een wijk die leefbaar en toegankelijk is. We nodigen u uit om mee te denken over nieuwe innovaties en perspectieven voor de stad van de toekomst.

 

Aanmelden en organisatie

U kunt uw kaarten boeken via de link in de Save The Date Mail.

Voor alle vragen over deze dag kunt u terecht bij Lene Grooten en Siri de Vrijer van Bureau &MAES (devernieuwdestad@en-maes.nl).

 

Wie neemt u mee?

Het succes van een vernieuwde stad is sterk afhankelijk van hoe goed lokale partners in het sociaal domein op elkaar zijn aangesloten, samenwerken en innovatief optreden. Welke nieuwe talenten vanuit de gemeente, zorg, onderwijs, sociale zekerheid of arbeidsmarkt neemt u mee? Welke jonge stakeholders en bewoners betrekt u bij dit gesprek? Stuur deze uitnodiging door via e-mail.
 
We hopen u op 27 november te mogen verwelkomen en zien uit naar een succesvol jaarcongres.

 

Deel deze pagina

Deel deze pagina