Geen objecten gevonden

DVS-jaarcongres "Wonen in Vernieuwde Steden" (29 november Utrecht)

Publicatiedatum: 10-07-2019

 

De Vernieuwde Stad organiseert op 29 november het jaarcongres 'Wonen in Vernieuwde Steden'. Samen met Maarten Hajer, Johan Conijn, Diederik Samson en Jacobine Geel kijken we naar de drie belangrijkste thema's: Woningmarkt, Verduurzaming en Inclusieve Stad.

 

Vraagstukken


Steden zijn volop in ontwikkeling. Maatschappelijke vraagstukken die zich aandienen vragen om een continue vernieuwing van de stad. De rol van corporaties is daarin dynamisch en vraagt om partnership een flexibele manier van denken. Wat zijn de belangrijkste vragen rondom het wonen in steden? Wat betekenen die voor betrokkenen? De Vernieuwde Stad agendeert deze vraag voor het jaarlijkse congres op 29 november in 2019 in Utrecht en nodigt u daarvoor van harte uit.
 

3 thema's

Deze editie van het congres gaat over een meerjarenstrategie voor wonen. Volgens De Vernieuwde Stad staan daarbij drie thema’s centraal: de imperfectie van de woningmarkt, de noodzaak tot verduurzaming en het werken aan een inclusieve stad. Met een helikopterblik zal key-note spreker Maarten Hajer ingaan op de samenhang tussen de drie onderwerpen. Daarna zoomen we met specialisten als Diederik Samsom, Johan Conijn en Jacobine Geel in op de afzonderlijke thema’s. Samen met u streven we naar inzicht én perspectief.

 

Aanmelden

U kunt u aanmelden bij Bureau &MAES via deze link

 

Deel deze pagina

Deel deze pagina