Geen objecten gevonden

Lef nodig bij woningcorporaties voor digitalisering

Publicatiedatum: 10-11-2019

 

Woningcorporaties moeten meer lef tonen bij digitalisering van hun bedrijfsprocessen en de veilige, gebaande paden verlaten. Dat betoogden Ergin Borovan (innovator en ondernemer), Wouter Truffino (Holland ConTech/PropTech) en Henk Peter Kip (Mitros) op een kennissessie van De Vernieuwde Stad.

Kennissessie

Op 6 november  2019 zijn zo’n 35 leden van De Vernieuwde Stad bij elkaar om zich te laten inspireren op het thema digitale ontwikkeling. Aanwezig zijn bestuurders, directeuren, managers en adviseurs op het gebied van bedrijfsvoering, innovatie en ICT. De Vernieuwde Stad organiseert voor de zesde keer een kennissessie over dit thema, met als doel verbinding zoeken, inspiratie opdoen en onderlinge kennisdeling bevorderen.

Digitale ontwikkeling

Het thema van deze bijeenkomst is de bestuurlijke component van digitale ontwikkeling, omdat netwerkleden constateren dat meer bestuurlijke aandacht de ontwikkeling van ICT binnen corporaties goed zal doen. Duidelijk wordt deze middag dat corporaties meer lef moeten tonen rond digitalisering en de veilige, gebaande paden moeten verlaten.

Lees hier de impressie van Janneke van Bemmel Lef nodig bij woningcorporaties voor digitalisering.

Kijk hier de vlog van Wouter Truffino over deze sessie.

 

Deel deze pagina

Deel deze pagina